ENG / ESP
Smart! Grupo Creativo

Díaz House

Pinamar, Buenos Aires, Argentina.

The project was based on only these requirements: privacy, view to the forest and social life during the holiday period when the family gathers. The house is built on the ground floor with small openings to the street and floor to ceiling doors looking on to the back area. As the house does not look on to the outside, it provides privacy and becomes an ideal place for meetings that can take place in the living room, the dining room, the barbecue area, in the park or in all these places at the same time. Just by sliding the doors away, the indoor and outdoor areas become one. The house was designed just with very few divisions in the social areas. Zenithal openings allow a complete view of the trees of the forest.


+